Iets te vieren

Zoek je een locatie in Alkmaar die geschikt is voor een verjaardag, jubileum, afstudeerborrel, afgesloten feest of een bruiloft? Dan ben je bij De Ritsz aan het juiste adres. Wij organiseren met zorg de perfecte dag voor iedere gelegenheid. Service en kwaliteit staan altijd voorop bij Bar Brasserie de Ritsz!

Zoek je een kleine zaal in Alkmaar voor bijvoorbeeld een besloten diner of een feestje?
Vraag dan naar de zaal op de eerste etage. De zaal beschikt over een eigen bar. In deze zaal is ruimte voor ca 20 personen.

Ben je op zoek naar een grotere zaal in Alkmaar? 
Achterin De Ritsz, op de begane grond, is een grote serre met eigen bar. Een ideale zaal in Alkmaar voor een verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest, huwelijksfeest, jubileum of familiefeest. Maar ook voor een besloten diner of lunch, workshop of een condoleance. De zaal grenst aan de gezellig ingerichte stadstuin. Deze binnentuin kan gedeeltelijk overkapt worden. De overkapping is voorzien van heaters.

De Ritsz heeft verschillende arrangementen voor groepen, zoals luncharrangementen, 3 of 4 gangendiners, compleet verzorgde borrels, High Wine, High Beer of High Tea. Bekijk onze groepsprijzen.

Neem contact op via de mail met De Ritsz en vraag naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee!